Cu Flori de Lux esti 100% multumit, altfel primesti banii inapoi

Cu Flori de Lux esti 100% multumit, altfel primesti bani inapoi. Garantat! Din momentul in care tu apesi butonul FINALIZEAZA COMANDA si pana in momentul in care florile ajung la destinatar, tu beneficiezi de cel mai bun serviciu. Ne straduim mai mult pentru fiecare comanda, ne implicam mai mult pentru fiecare client si alergam mai repede pentru fiecare livrare la timp. Pentru ca ne pasa. Si se simte! Plus ai garantia ca primesti banii inapoi daca gresim cu ceva. Cine sunt oamenii din spatele unei comenzi? Citeste aici conditiile de acordare 100% banii inapoi, iti recomandam sa citesti cu atentie intregul set de termeni si conditii al acestui website.

Operatorii FlorideLux

Telefonic, pe email sau pe chat, esti mereu intampinat de un zambet si o vorba buna. Consultanta oferita si promptitudinea cu care preluam apelurile, intrebarile, comenzile, ne transforma intr-o echipa de elita, pregatita mereu sa isi intampine clientii. Daca ai intrebari, noi suntem oamenii potriviti sa iti raspunda.

Floristii FlorideLux

La FlorideLux fiecare buchet, cos cu flori sau aranjament floral este manufacturat cu pasiune si dedicare de catre noi, floristii acreditati, pregatiti de catre master floristi olandezi. Florile folosite pentru buchete sunt intretinute zilnic, curatate si hidratate, mentinute la temperatura si umiditate optime. Poti fi sigur de asta! Dupa realizare, florile pleaca direct catre livrare, din atelierele sau florariile FlorideLux.

Livratorii FlorideLux

Pusi la punct cu toate informatiile necesare comenzii, hotarati spre a livra la timp, livratorii FlorideLux se asigura ca florile comandate ajung proaspete si vibrante, pentru a fura un zambet de pe chipul celor dragi.

Managerii FlorideLux

Oamenii din spatele aparatului logistic, cei care gandesc si realizeaza sisteme de optimizare a proceselor de livrare, de productie, de preluare a comenzilor... Pana si ei isi doresc ca tu sa fii multumit. Acestia urmaresc cu atentie parcursul fiecarei comenzi si iau masurile necesare pentru ca fiecare client sa primeasca exact ceea ce a comandat.

Vezi judetele unde livram cele mai frumoase flori