Brazi de Craciun

Brazi de Craciun, decor minunat si parfumat, extrem de proaspat, pentru orice interior. Brazi de Craciun cumparati prin www.brazidecraciun.ro sunt crescuti special pentru decor de Craciun, in pepiniere profesionale. Nu vitregim padurile, ci cream impreuna un decor magnific pentru un Craciun mirific, feeric. Brazii de Craciun sunt din cele mai vechi timpuri simbolul autentic al sarbatorilor calde, petrecute in sanul familiei!

Comanda online Brazi de Craciun, cu livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania:

13 Produs(e)

pe pagina

13 Produs(e)

pe pagina

Brazii de Craciun naturali si-au pierdut din popularitate in ultimii ani in fata brazilor in ghiveci. Insa este important de stiut pentru oricine ca brazii de Craciun pe care noi ii comercializam sunt import Europa, ei fiind crescuti in pepiniere specializate pentru Craciun si taiati doar pentru aceasta ocazie, pentru clienti agreati. Brazii nu se taie direct din paduri si nici nu vitregim natura. 

 

Brazii sunt ingrijiti adecvat si au un coronament bogat, potrivit pentru orice interior. Dimensiunile de brazi de Craciun pe care noi le comercializam sunt doar pentru interioare cu o inaltime maxima de 3 m pana la tavan. Coronamentul soiului de brad Abies Nordmaniana este bogat in partea de jos, ramurile apoi rarindu-se inspre partea de sus,, creand forma clasica de con, binecunoscuta pentru orice brad. 

 

La atingere, acele brazilor de Craciun din acest soi sunt foarte fine, nu inteapa si nu sunt dure. Pentru acest soi durata de viata in suportul de brad este de pana la 3 saptamani, cu recomandari specifice de ingrijire, pe care le veti primi la livrarea bradului. Acele incep sa se scuture excesiv doar la uscarea bradului. Bradul este sigur pentru copii, avand stabilitate in suport. 

 

Brazii de Craciun din oferta noastra se livreaza gratuit in peste 12000 de localitati din Romania. Acestia sunt livrati la domiciliu sau la birou, trasi in plasa de transport, pentru a eficientiza spatiul pana la dvs. Alaturi de brazi veti gasi instructiuni de ingrijire si cioplire. Bradul poate fi desfacut din plasa si apoi plasat in interiorul casei dvs, a biroului, a magazinului sau a oricarei alte locatii. 

 

Vezi ce spune bradul tau de Craciun despre personalitatea ta!

 

www.brazidecraciun.ro are o experienta de 10 ani de zile in livrarea de brazi de Craciun la domiciliu, oferim 100% garantia banilor inapoi si livrare gratuita oriunde in Romania. Iti garantam un serviciu premium, calitativ, o livrare profesionala si la timp, pentru ca tu sa poti oferi cadou bradul perfect sau sa il cumperi pentru propria placere. Asteptam cu mare drag comenzile tale - stocurile sunt actualizate in timp real, asadar poti comanda cu incredere! - si iti uram un Craciun fericit!