Comenzi si livrari

 

 

In aceasta sectiune poti citi cu atentie toate procesele si procedurile FlorideLux.ro in ceea ce priveste comenzile primite si livrarea acestora in cele mai bune conditii. 

Comenzi si livrari in Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Pitesti

Comenzile primite de la dvs prin intermediul website-urilor, a emailului sau telefonic sunt preluate de catre operatori pentru verificarea platilor. In functie de politica de plata pentru fiecare website in parte, comanda va fi pregatita pentru livrare la data si ora mentionate de dvs. Pe teritoriul capitalei si limitrof acesteia toate livrarile sunt efectuate in sistem propriu, prin flota proprietate a grupului FlorideLux.ro. In orasele Brasov, Cluj, Arad si Pitesti livrarile se fac chiar din florariile FlorideLux. cu cele mai proaspete flori, prin curierii proprii. Toate masinile sunt echipate corespunzator marfii transportate, iar toti soferii sunt profesionisti, pregatiti pentru a livra produsele comandate in cele mai bune conditii.

Comenzile pentru Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad si Pitesti sunt preluate non-stop, pe website. Livrarile in Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad si Pitesti sunt efectuate non-stop, conform cerintelor specifice.

Comenzi si livrari in provincie

Programul de livrari in provincie este momentan limitat de catre partenerii de curierat rapid - de marti pana sambata intre orele 9:00 si 18:00 - orele de livrare nu pot fi garantate. Acoperim peste 12.000 de localitati din toata tara, iar produsele comandate sunt de fiecare data ambalate corespunzator, pentru ca fiecare livrare sa poata fi efectuata in cele mai bune conditii. Comenzile pentru provincie sunt preluate prin website, telefonic sau pe email de catre operatorii nostri si, in functie de politica de plata pentru fiecare website in parte, produsele vor fi pregatite pentru livrare la data si ora dorite de dvs.

Comenzi si livrari international

Punem la dispozitie celor interesati livrari de produse oriunde in lume. Pentru acest tip de livrare sunt disponibile doar un anumit tip de produse, iar termenul de livrare este data curenta + 3 zile. Vezi aici: livrare flori international