Felicitare cadou floraria FlorideLux

Felicitari de lux pentru livrari flori

Floraria FlorideLux si expertii sai sunt cunoscuti la nivel national pentru estetica impecabila, bun gust si calitate. Suntem de peste 14 ani de zile cea mai buna florarie online din Romania si punem mare pret pe fiecare detaliu care inseamna livrarea ta de flori, indiferent de valoarea cheltuita, de destinatie sau de ocazie. Pentru noi fiecare client este important si indispensabil, facem eforturi foarte mari pentru a respecta toate indicatiile tale din comanda. Stim cat de important este pentru tine ca totul sa fie PERFECT si apeland la specialistii FlorideLux, poti fi sigur ca totul va fi PERFECT!

La orice comanda plasata in florarie online sau in magazinele noastre florarie, primesti cadou o felicitare de lux. Felicitarile au un format standard de 13X13cm, sunt albe pe o parte si pe cealalta parte au detalii embosate aurii, extrem de pretioase. Felicitarile sunt imprimate pe partea alba cu mesajul tau. Operatorii nu editeaza si nu intervin pe mesajul sau urarea ta. Imprimam exact cuvintele tale si apoi introducem felicitarea intr-un plic negru cu auriu, luxuriant, pe care il sigilam. Astfel, mentinem intimitatea momentului si pastram puntea de comunicare dintre tine, clientul nostru, si destinatar. Tinem foarte mult ca momentul in care destinatarul vede florile, desface plicul si citeste felicitarea, sa fie unul plin de emotie, intim, 2 suflete perfect conectate. Astfel ca respectam acest moment si pentru noi este extrem de pretios. 

 

Cum arata felicitarile FlorideLux?

 
cum arata felicitarile floridelux
 
Va asteptam cu drag pe www.floridelux.ro, pentru livrare flori oriunde in Romania, insotite de aceste minunate felicitari!

Vezi judetele unde livram cele mai frumoase flori