Cum livram flori si cadouri, Floraria Flori de Lux

Mergi mai rapid la zona de interes:

Zone deservite

Grupul FlorideLux.ro ofera livrare oriunde in Romania. Deservim peste 12.000 de localitati din intreaga Romanie. In Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi si zonele limitrofe efectuam livrarile in sistem propriu, iar in restul tarii livrarile sunt efectuate prin curieri specializati - firme de curierat partenere.

Metode de livrare

Pentru Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi si zonele limitrofe efectuam livrari in aceeasi zi, de luni pana duminica, in 2-4 ore de la primirea comenzii, iar pentru comenzi de peste 500 RON efectuam livrari si in timpul noptii. Preluarea de comenzi pentru Bucuresti, Brasov, Cluj si zonele limitrofe se face non-stop pe website. Toate livrarile in Bucuresti, Brasov, Cluj si zonele limitrofe se efectueaza in sistem propriu.

Pentru restul tarii efectuam livrari in 24 de ore de la primirea comenzii, in conditiile enuntate mai jos. Comenzile pentru restul tarii se pot prelua non-stop pe website, te rugam sa respecti conditiile de mai jos:

 • comanda sa fie primita si achitata pana in orele 17:00
 • livrarile se pot efectua doar de luni pana vineri 09-18:00, iar sambata 09-14:00
 • orele de livrare nu pot fi garantate
 • datele de livrare si de contact la adresa din provincie sa fie complete si corecte

Timpi de livrare

In Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi si zonele limitrofe efectuam livrari in 2-4 ore de la primirea platii, insa ora de livrare nu poate fi garantata. Facem constant eforturi sustinute pentru a respecta cu exactitate intervalele orare indicate de catre clienti, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora.

In restul tarii respectam urmatorul program de livrari:

 • de luni pana vineri 09-18:00
 • sambata 09-14:00
 • nu efectuam livrari duminica si lunea, decat in conditii exceptionale ce pot fi negociate cu clientul

Nu putem garanta ora de livrare in provincie. Este foarte important sa ne oferi datele de livrare si contact corecte si complete, pentru a nu intarzia livrarea. Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora.

Tarife de livrare

Tarifele de livrare difera pentru fiecare proiect in parte. Iata mai jos o schema explicativa:

 • www.floridelux.ro - livrarea de flori si cadouri este gratuita oriunde in Romania (*) pentru comenzi mai mari sau egale cu 159 ron si pentru greutati de pana in 50 kg; pot aparea costuri suplimentare pentru anumite localitati, chiar si sub 50 kg.
 • www.coroane.ro - livrarea de aranjamente funerare este gratuita oriunde in Romania pentru greutati de pana in 50 kg;
 • www.brazidecraciun.ro - livrarea de decoratiuni de Craciun si brazi artificiali / naturali - livrare gratuita pana in 50 kg;
 • www.cosuridelux.ro - livrarea de cosuri cadou este gratuita oriunde in Romania ; 

Metode de ambalare

Pentru Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi si zonele limitrofe:

 • produsele de floristica, plante naturale - sunt livrate conform pozei si specificatiilor de pe website, fara ambalare speciala
 • produsele tip cosuri cadou - sunt livrate impachetate in folie protectoare tip celofan
 • produsele tip decoratiuni, instalatii, cadouri neperisabile - sunt livrate in ambalajul original, cu instructiuni de folosire aferente
 • toate produsele perisabile sunt transportate in conditii de temperatura si umiditate optime

Pentru restul tarii:

 • toate produsele sunt ambalate cu atentie in cutii CO5, marcate FlorideLux.ro
 • toate produsele sunt impachetate in ambalaje protectoare, pentru a evita defectiuni sau spargeri
 • toate produsele sunt securizate de cutie prin metode specifice pentru a se evita loviturile puternice

Ambalare speciala:

 • la finalizarea comenzii, clientul poate selecta optiunea "Ambalare speciala", tarifat cu 15 RON, TVA inclus (taxa suplimentara fata de taxa de transport sau pretul efectiv al produsului). Pentru buchete, aceasta presupune: folie florala, funda, decor specific. Pentru aranjamente florale, aceasta presupune: folie transparenta, funda, decor specific. Pentru cadouri, aceasta presupune: pungi cadou, cutie, folie transparenta, funda, decor specific. Pentru plante, aceasta presupune: pungi pentru ghivece, folie transparenta, funda, decor specific.
 • modalitatea de ambalare speciala aleasa revine in sarcina florarului, in cazul in care clientul nu specifica diferit in cadrul comenzii; clientul are dreptul de a specifica modalitatea de ambalare dorita, atata timp cat aceasta se incadreaza in bugetul de 15 RON, TVA inclus.

Poza produsului livrat

Echipa FlorideLux va transmite, indiferent de zona de livrare aleasa, poza produsului ce urmeaza a fi livrat, pe email. Poza se poate transmite inaintea sau dupa livrarea efectiva, insa aceasta are scopul de a prezenta o privire obiectiva asupra produsului comandat, pozele nefiind prelucrate si prezentand exact produsul dus la destinatie, cu eticheta numarului de comanda la vedere, in scopuri de identificare. Pozele pot fi transmise doar prin email, iar echipa FlorideLux nu poate fi tinuta responsabila pentru erori de comunicare tip: lipsa conexiune internet, date de contact eronate, erori de comunicare etc.  Legal, orice comerciant de tip florarie online are obligativitatea transmiterii pozei martor catre clientul platitor.

Atentie! In perioadele aglomerate, tip 14 Feb, 1 Martie, 8 Martie, Florii, Paste, onomastici, Craciun etc. ne rezervam dreptul de a transmite poza martor pe email doar la cererea in scris a clientilor. Va multumim pentru intelegere.

Returnare produse

 • Produsele neperisabile se pot returna in termen de 10 zile de la primire (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);
 • Produsele perisabile nu se pot returna (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);
 • Produsele se returneaza doar in ambalajul original, continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;
 • Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa FlorideLux.ro: SC Online Business Development SRL, bd.Iuliu Maniu nr.7, corp N, incinta Apaca, sector 6, prin orice curier rapid, exceptand Posta Romana;
 • Doar transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire;
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial;
 • Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului de retur care ramane in sarcina clientului, in 14 zile de la primirea deciziei de returnare si de acceptare a denuntarii contractului din partea SC Online Business Development SRL (dar nu mai tarziu de 5 zile de la primirea unei eventuale plangeri / solicitari de denuntare a contractului din partea clientului in scris, pe email reclamatii@floridelux.ro)
 • Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri (Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c)

Reclamatii livrare

Pentru reclamatii te rugam sa te adresezi pe adresa de email reclamatii@floridelux.ro, persoana de contact Ioana Buiacu. Este necesar ca reclamatia sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon si, eventual, adresa de email, numarul comenzii). O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 2 zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat (produse perisabile) / maxim 14 zile calendaristice de la livrarea produselor comandate (produse neperisabile), exceptand cazurile in care este prevazut altfel in contract pentru situatii specifice.Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 5 zile.

Livrari internationale

FlorideLux.ro ofera livrare de flori si cosuri cadou oriunde in lume, la preturi foarte accesibile. Costul de transport este inclus in pretul produselor, livrarea se poate efectua in 3 zile de la comanda si plata. Vazele din imagini sunt incluse in preturile afisate. Sectiune livrare flori international.