Despre proiectul online FlorideLux.ro

 

www.floridelux.ro este cea mai importanta si veche florarie online din Romania. Inca din anul 2003 livram flori si cadouri minunate pe intreg teritoriul Romaniei. Pana in acest moment am servit cu pasiune si cu zambetul pe buze mii de clienti, pe care am reusit sa ii mentinem fideli prin consecventa, inovatie, dedicare si profesionalism.

Proiectul www.floridelux.ro a fost initiat in anul 2003, fiind prima florarie online in adevaratul sens al cuvantului, avand posibilitate de comanda si plata online. La inceput, floraria noastra a functionat prin intermediariat, colaborand cu mai multe florarii de prestigiu din Bucuresti. Din anul 2005 am decis sa construim un atelier profesional in-house, gandit pentru a controla mai atent calitatea oferita clientilor si a mentine nivelul preturilor cat mai jos posibil prin logistica integrata si eficienta.

De-a lungul anilor, FlorideLux Petale de viata a devenit o marca de incredere pentru cumparatorii online. In acest moment echipa noastra are la baza o structura organizationala foarte bine echilibrata, construita cu atentie fata de nevoile specifice ale clientilor nostri si dintr-o experienta vasta in domeniul livrarilor de flori la domiciliu:

 • departament operational - operatori preluare comenzi si suport dedicat telefonic / email / live chat pentru consultanta specifica (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a unui supervizor, caruia va puteti adresa oricand pentru orice tip de probleme survenite in relatia cu operatorii nostri)
 • departament livrari - soferi / curieri foarte bine instruiti astfel incat comanda dvs sa ajunga la timp si in cele mai bune conditii, pentru o surpriza de neuitat (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a managerului de operatiuni, caruia va puteti adresa oricand pentru orice tip de probleme survenite in relatia cu livratorii nostri)
 • departament atelier floristica - floristi experimentati cu o experienta de minim 5 ani de zile, care creeaza zilnic cu pasiune si dedicare cele mai frumoase buchete si aranjamente florale (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a sefului de atelier, care are grija ca fiecare buchet, aranjament floral sau planta sa fie incadrata perfect in standardele de calitate FlorideLux.ro, inainte de fiecare livrare)
 • Citeste aici mai multe despre Echipa FlorideLux

Momente importante in istoria FlorideLux.ro, care ne acrediteaza drept cea mai buna alegere din domeniu:

 • certificare ISO 9001
 • unici reprezentanti 1800Flowers in Romania (cel mai mare retailer din lume in domeniu)
 • parteneriat cu Vodafone Romania in cea mai mediatizata campanie business to business din Romania
 • parteneriat cu Carrefour Romania divizia online pentru livrare buchete si aranjamente florale
 • castigatori Gpec 2013 la categoria speciala: Best strategic action in e-commerce
 • castigatori Teccom 2013 pentru proiectul Floraria Digitala
 • singura florarie din Romania care a livrat ursi de 1.5 m, fiind mentionati intr-o revista de prestigiu din UK pentru aceasta comanda: link

Va multumim ca ne alegeti zi de zi!