Garantia banilor inapoi

Nu, nu este un text de marketing. Si nu, nu este o promisiune desarta pe care v-o facem pentru a va convinge sa comandati prin noi.

 
100% garantia banilor inapoi este un angajament pe care il luam foarte in serios, de la prima ora a diminetii si pana tarziu in noapte, de la primul telefon pana la ultimul email, de la primirea comenzii pana la livrare ei. Facem zilnic aceasta promisiune clientilor nostri si mai ales muncim in fiecare zi sa o ducem la bun sfarsit impecabil. Fiecare comanda ce pleaca din atelierul FlorideLux.ro trece prin mai multe filtre de calitate, comanda in sine este atent urmarita, astfel incat fiecare detaliu sa fie respectat intocmai.
 
De-a lungul anilor, FlorideLux.ro a devenit o marca de incredere pentru cumparatorii online. In acest moment echipa noastra are la baza o structura organizationala foarte bine echilibrata, construita cu atentie fata de nevoile specifice ale clientilor nostri si dintr-o experienta vasta in domeniul livrarilor de flori la domiciliu:
  • departament operational - operatori preluare comenzi si suport dedicat telefonic / email / live chat pentru consultanta specifica (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a unui supervizor, caruia va puteti adresa oricand pentru orice tip de probleme survenite in relatia cu operatorii nostri)
  • departament livrari - soferi / curieri foarte bine instruiti astfel incat comanda dvs sa ajunga la timp si in cele mai bune conditii, pentru o surpriza de neuitat (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a managerului de operatiuni, caruia va puteti adresa oricand pentru orice tip de probleme survenite in relatia cu livratorii nostri)
  • departament atelier floristica - floristi experimentati cu o experienta de minim 5 ani de zile, care creeaza zilnic cu pasiune si dedicare cele mai frumoase buchete si aranjamente florale (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a sefului de atelier, care are grija ca fiecare buchet, aranjament floral sau planta sa fie incadrata perfect in standardele de calitate FlorideLux.ro, inainte de fiecare livrare)

Oferim fara discutii garantia banilor inapoi 100% pe comanda plasata si achitata pe www.floridelux.ro, in urmatoarele conditii dovedibile: flori livrate necorespunzator calitativ (flori uscate / vestejite, aspect general necorespunzator etc.), livrare neconform specificatiilor dintr-o eroare de operare.Orice reclamatie trimisa este tratata serios si profesionist.

 
100% garantia banilor inapoi este o responsabilitate cu care ne mandrim si pe care ne-o asumam, indiferent de riscuri. Va puteti baza pe echipa FlorideLux.ro!